Rendezvénytermünk 45 fő befogadására alkalmas, saját konyhával rendelkezik. Vállaljuk céges rendezvények, borkóstoló, baráti és családi összejövetelek, keresztelő, bérmálás, ballagás valamint kisebb esküvők lebonyolítását. Kemencében sült ételekkel, vad és hal specialitásokkal valamint ízletes házias ételekkel (dödölle és prósza), színvonalas kiszolgálással egész évben várjuk az idelátogató vendégeket.

Ételkínálatunk a tradicionális zalai ízekre, a környékbeli vadakra, de leginkább a dombjainkon nevelkedő marhára, mangalicára, nyúlra, racka birkára, kacsára és kendermagos tyúkra épül. Az ételeket többségében a farmunkon tartott állatok húsából készítjük. A zöldséget és gyümölcsöt saját kertünkben szedjük ezzel is arra törekedve, hogy vendégeink asztalára mindig a legkiválóbb alapanyagokból készült fogások kerüljenek.

A gyermekeknek gyereksarok biztosítja az önfeledt játékot rossz idő esetén.

Azokat a kedves vendégeket is szeretettel várjuk, akik négylábú kedvenceikkel együtt szeretnének pihenni.

Pincészet: A községet körülölelő dombok, a klimatikus adottságok kiválóan alkalmasak szőlőtermesztésre. Családunk 1hektáros területen foglalkozik szőlőtermesztéssel. Boraink megkóstolhatók és megvásárolhatók előre egyeztetett időpontban!

A pincészetünkben fajtaborokat készítünk olaszrizlinget, rajnai rizlinget valamint szürkebarátot.

Látogasson el Csörnyeföldre és legyen részese pár napra a vidéki élet örömeinek, ízletes ételek zamatának és a finom boraink aromájának!