A Vendégház létrehozásánál az elsődleges szempont a gyermekbarát környezet kialakítása és a nyugodt pihenés feltételeinek megteremtése volt. Ezeket összhangba hozva, a gyerekek egy óriási füves udvarban játszhatnak, míg a szülők, a kertben kialakított fedett filagóriában egy ital mellett, figyelemmel kísérhetik játékukat. Az erdő közelsége lehetővé teszi, hogy kellemes kirándulásokat tegyenek a kedves vendégek.

Gyermekek számára a fajátszótér, homokozó, hinta, tollas, társasjátékok nyújtanak szórakozási lehetőséget. A biztonságosan elkerített udvaron a kutyusok felhőtlenül játszhatnak gazdáikkal, távol a tiltó tábláktól.

Vendégházunkat nagy udvar, hatalmas zöldfelület öleli körbe, ahol az esték családiasan, vidám hangulatban telhetnek. Grillezés és bográcsozási, igény esetén kemencézés (kenyér sütés, perecsütés, tökipompos, krumpli prósza) lehetőségét tudjuk biztosítani.

A 30 hektáros birtok biztosítja a pihenést és kikapcsolódást a hatalmas séták lehetőségét. A birtokon gazdálkodás is folyik így betekintést nyerhetnek az idelátogató vendégek a házigazdák mindennapi életébe. Közelebbről megismerkedhetnek az itt tartott állatokkal (birka, tehén, mangalica, nyúl, tyúk stb..)

Látogasson el hozzánk, hogy , láthassa a Zala megyei dimbes-dombos tájat, valamint megcsodálhassa a vendégház állatfarmját.